تدوینگر حرفه ای

تدوینگر حرفه ای :
تدوینگر حرفه ای ، هر روز موقعیت های شغلی بسیار زیادی به جامعه معرفی میشوند که اگر با شور و شوق و علاقه همراه باشد منبع درآمد بسیار خوبی برای کسانی که در آن زمینه فعالیت دارند است، یکی از این موقعیت های عالی برای کسب درآمد تدوین است، اگر شما این مهارت را بتوانید یاد بگیرید و از طریق راه های اصوی پش بروید میتوانید به یکی از بهترین ها در این زمینه تبدیل شوید، هر کاری مراحلی دارد که باید یکی پس از دیگری طی شود و انجام درست این مراحل کار هر انسان را برای رسیدن به موفقیت در آن زمینه هموار میکند.
نکات اشاره شده :
- اشتباهات رایج
- کسب تجربه
- یادگیری نرم افزار
- داشتن مهارت کارگردانی و زیبایی شناسی
- مزایای تدوینگر بودن
- بازار کار فراوان

اشتباه بزرگ :
خیلی از تازه کار ها فکر میکنند زمانی که یک چند نرم افزار را در سطح متوسط بلد باشند و بتوانند ویدیو ویرایش کنند در دسته ی تدوین گر ها قرار میگیرند ولی باید خدمت شما عرض کنم که اینطور نیست، چندین عامل مهم برای تبدیل شدن به تدوینگری وجود دارد که باید شما در تمامی پروژه های خود رعایت کنید و مسیر هایی وحود دارد که باید آن هارا طی کنید، تدوین گری تنها یادگیری پریمیر پرو نیست.
داشتن مهارت کارگردانی و زیبایی شناسی :
در بین فیلم ساز ها این اصطلاح رواج دارد که تدوینگر کارگردان دوم یک فیلم است، به این معناست که اگر تدوین گر تمامی اصول را رعایت کند میتواند یک فیلم را به بالا ترین سطح ممکن در فروش و محبوبیت در بین ببینده برساند، تدوینگر باید بداند که چه پلان و سکانسی از فیلم را چگونه در زمانی با شکلی ویرایش کند تا باعث جذب مخاطب شود.
یادگیری نرمافزار :
برای اینکه بتوانید در دسته ی حرفه ای ها قرار بگیرید باید شما به چندین نرم افزار تسلط کافی داشته باشید به شکلی بتوانید در کمترین زمان ممکن بهترین خروجی را از کار داشته باشید و این تنها، به مهارت شما با کار کردن با نرمافزار بستگی دارد، مهارت داشتن در کار کردن با چندین نرمافزار باعث افزایش سرعت کار و خلاقیت شما در زمینه تدوین میشود.
تجربه در تدوین :
در هر کاری عاملی که باعث رشد بسیار زیاد میشود تجربه است، یک تدوینگر باید برای کسب مهارت بیشتر و ساختن رزومه کار بسیار قوی باید در شروع کار بر روی بسیاری از پروژه ها کار کند. تدوینگرانی که تجربه بیشتری کسب می کنند، می توانند به طور مستقل بر روی پروژه ها کار کنند و آزادی خلاق تری در پروژه های خود داشته باشند.
مزایا و بازار کار تدوین :
میتوان به یکی از بزرگ ترین مزایای این کار نداشتن سرمایه اولیه زیاد اشاره کرد یعنی شما فقط باید مهارت و یک سیستم رایانه متوسط داشته باشید تا بتوانید به یک تدوینگر حرفه ای تدبیل شوید، مزایا بعدی این کار میتوان به کار به صورت فریلنسری اشاره کرد به شکلی که شما نیاز به مکان خاصی ندارید و میتوانید از منزل پروژه بگیرید و فعالیت کنید پروزه را میتوان از هر شهر ایران گرفت، هر چیزی که مربوط به ویدیو و دوربین باشد را میتوان به تدوین ربط داد فیلم های سینمایی، تبلیغات، فیلم عروسی و . . . میتواند برای شروع فعالیت حرفه ای عالی باشد و باعث افزایش تجربه و خلاقیت شما شود.
سخن اخر :
علم هایی که در این دنیا کشف شدن هر روز درحال پیشرفت و بهتر شدن هست ولی شما نیازی نیست که تمامی این علم هارا یاد گرفته باشید، تنها عامل موفقیت علاقه به کاریست که انجام میدهید و شما اگر اینجا هستید دلیلی جز این نمیتواند داشته باشد که علاقه به گرافیک دارید، تیم ما ( لرن دیجیتال پلاس ) تمامی تلاش خود را کرده است تا به شکل کاملا رایگان آموزش های کاربردی را در اخیتار کسانی که عاشقان گرافیک هستند قرار دهد و شما میتوانید از آموزش های رایگان و سورس هایی استفاده شده از داخل آموزش نهایت را کرده و سطح مهارت خود را افزایش دهید.
- آموزش های رایگان
- آموزش شتابنده فتوشاپ
- آموزش شتابنده پریمیرپرو
- آموزش شتابنده ایلوستریتور ( بزودی )
- آموزش شتابنده کورل ( بزودی )
درباره مجتبی سبزی ایاز
تمام تلاشم رو به کار میگیرم تا پیچیده ترین آموزش ها رو به ساده ترین آموزش ها تبدیل کنم
نوشته های بیشتر از مجتبی سبزی ایاز
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.