تفاوت فتوشاپ و ایلوستریتور ( بخشاول )
تفاوت فتوشاپ و ایلوستریتور ( بخشاول ) :
تفاوت فتوشاپ و ایلوستریتور ( بخشاول ) ، شرکت بزرگ ادوبی نرم افزار های زیادی را به بازار منتشر کرده است که هر کدام یک کاربرد بخصوصی دارد، در زمینه صدا، تدوین، طراحی، ویراش تصاویر و . . . اما مسئله ای که وجود دارد این است که آیا نرم افزار های ادوبی ایلوستریتور و ادوبی فتوشاپ هر دو یه یک نیت طراحی و تولید شده اند و کاربرد های یکسانی دارد یا نه ؟ در این مقاله قرار است یکم بیشتر در مورد نرم افزار ادوبی فتوشاپ بدانیم و در مقاله بعدی در مورد ادوبی ایلوستریتور صحبت کرده ایم و شما بعد از مطالعه ی این مقاله، تصمیم گیری درمورد استفاده از این دو نرم افزار برایتان راحت تر خواهد بود چون یکی از نکات مثبت این مقاله مشخص کردن کاربرد نرم افزار ها است.
کاربرد های فتوشاپ :
یکی از مهم ترین کاربرد های نرم افزار ادوبی فتوشاپ اصلاح و ایجاد تصاویر است، یعنی اینکه با ابزار هایی که در اختیار شما قرار میدهد شما این دسترسی را خواهید داشت که با ترکیب چندین تصویر یک تصویر جدید خلق کنید و یا اینکه بتوانید تصاویر را اصلاح کنید یکی بزرگ ترین نشانه هایی که ما با آن فتوشاپ را میشناسیم روتوش تصاویر است، اما یکی از چندین کابرد های فتوشاپ روتوش و یا خلق تصویر جدید است.
رستر یا پیکسلی :
یکی از مزیت هایی که این نرم افزار دارد رستر و یا پیکسلی بودن است یعنی اینکه تصاویر با واحدی به نام مگاپیکسل شناخته میشوند، رستر هم با مزیت همراه است هم با عیب، بزرگ ترین مزیت آن ایجاد تصاویر طراحی شده به شکلی است که به واقعیت شباهت بسیار زیادی دارد و این قابلیت را نیز دارد که بتوان هر پیکسل را جدا ویرایش کرد، پیاده سازی انواع مد رنگی در نرم افزار فتوشاپ و نوع رستر یکی از نکاتی است که باعث شده است انتخاب میان رستر و برداری را سخت کند، اما میتوان گفت که پیاده سازی رنگ بر روی رستر بسیار راحت تر از برداری است.
طراحی در فتوشاپ :
فتوشاپ یکی از نرم فزار هایی است که برای طراحی نیز کاربرد دارد و میتوان از آن برای طراحی لوگو، کارت ویزیت، بروشور و غیره استفاده است، شاید یکی از دلایلی که برای طراحی نیز استفاده میشود قابلیت پیاده سازی بهتر رنگ ها است، فتوشاپ در این خصوص ابزار هایی نیز در داخل نرم افزار قرار داده است تا روند طراحی را ساده تر کند، و این قابلیت نیز وجود دارد که شما به راحتی بتوانید ابزار هایی جدیدی نیز به آن اضافه کنید، پترن، براش، شیپ از نمونه ابزار هایی است که قابلیت اضافه و دسته بندی شدن در داخل نرم افزار را دارد.
مخاطب هدف این نرم افزار :
میتوان گفت امروزه در تمامی مشاغل نرم افزار فتوشاپ کاربرد دارد و یکی از نیاز های اصلی است، اما دسته ای وجود دارند که بیشتر از هر شخص دیگه ای به این نرم افزار نیاز پیدا میکنند، , آن دسته هم کسانی نیستند جز طراحان گرافیک، ناشرین کتاب و مجلات، چاپخانه ها، شرکت های تبلیغاتی، طراحان وب سایت، عکاس ها، نقاشان هنری، طراحان نرم افزار، انیمیشن ساز ها و غیره، یکی از شاخصه های سنجش مهات این دسته بلد بودن چم و خم کار با فتوشاپ است.
نکات گفته شده در مقاله :
- کاربرد های اصلی فتوشاپ
- رستر یا پیکسلی
- طراحی در فتوشاپ
- مخاطب هدف این نرم افزار
پیشنهاد ویژه آموزش :
برای رفاه حال شما کاربران گرامی وب سایت لرن دیجیتال پلاس، ما بسته های آموزشی رایگانی را تداریک دیده ایم تا بتوانید در کمترین زمان بیشتره بهترین را از زمان خود ببرید، برای شروع به تمرین و طراحی فقط کافیست که ابزار های لازم را بشناسید و برای روز های اول تقلید کردن بهترین روش برای ساخت ایده و خلاقیت در ذهن است، بسته آموزشی فتوشاپ که چند قسمت اول به صورت رایگان اخیتار شما قرار داده میشود را مشاهده کنید و به مقدار خیلی زیادی تمرین کنید.
درباره مجتبی سبزی ایاز
تمام تلاشم رو به کار میگیرم تا پیچیده ترین آموزش ها رو به ساده ترین آموزش ها تبدیل کنم
نوشته های بیشتر از مجتبی سبزی ایازمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
خیلی کامل بود فک میکردم فرق چندانی نداشته باشن الان بهتر میتونم تصمیم بگیرم اموزش کدومو شروع کنم مرسی از سایت خوبتون
خواهش میکنم.