برترین ادیتور های تصویر
برترین ادیتور های تصویر :
برترین ادیتور های تصویر ، برای انجام هر کاری در بیشتر مواقع بیشتر از یک راه وجود داشته است که هر کدام از این راه ها خوبی های مخصوص به خود را دارد، برای ویرایش تصاویر هم همینطور است طراحان برای راحتی کاربران به تعداد زیادی ادیتور را ساخته و در دسترس عموم قرار داده اند که تا کاربران به راحتی بتوانند دانلود کرده و استفاده کنندف هر کدام از این ادیتور ها خوبی ها و بدی هایی هم دارند که باعث شده است دیگر ادیتور ها هم به کارایند، چون اگر یکی از این ادیتور ها کامل و بدون عیبو نقص بود دیگر ادیتوری طراحی و ساخته نمیشد.
ادیتور های معرفی شده در این پست آموزشی :
- Serif Affinity Photo
- Sumopaint
- Fotor
- Adobe Photoshop
- Inkscape
- Adobe Lightroom
- Picfull
1_Serif Affinity Photo :
یکی از ارزان ترین و به صرفه ترین ادیتور هاست که شما کاربران میتوانید تنها با پرداخت 50 دلار یکبار برای همیشه از امکانات بینظیر این نرم افزار استفاده کنید، که میتوان این نرم افزار را رقیب جدی برای ادوبی فتوشاپ دانست که به مرور زمان در رقابت هم سطح با فتوشاپ خواهد بود، این ادیتور برای طراحی وکتور های خاص و فانتزی است که برای راحتی کاربران در خود این نرمافزار هم وکتور های متعدد و زیبایی قرار داده شده است.
2_Sumopaint :
یکی از ادیتور هایی که به صورت انلاین در اختیار کاربران قرار گرفته است و به راحتی قابل دانلود است این ادیتور است، قابلیت هایی به اندازه فتوشاپ ندارد اما این ادیتور ابزار هایی برای ویرایش عکس به آسانی را برای کاربران خود فراهم کرده است.
3_Fotor :
یکی از ادیتور های رایگان و معروف در بین کاربران است که در نسخه های وب و دسکتاپ قابل استفاده میباشد،که کاربران میتوانند از تمامی ابزرا های موجود در این ادیتور اسفاده کنند، محیط کاربری این ادیتور بسیار ساده بوده و به کاربر خود اجازه استفاده از لایه های بیشتر برای ویرایش راحت تر تصاویر را میدهد که شما میتوانید افکت های بسیار زیبایی را اضافه کرده و از آنها استفاده کنیدف از خوبی های این ادیتور میتوان به استفاده از فضای ابری آن اشاره کرد که شما میتوانید پروژه های ناتمام خود را در فضای ابری اپلود کرده و در هر مکانی به آن دسترسی داشته باشید و به کار خود ادامه دهید.
4_Adobe Photoshop :
در دسته ی غیر ممکن هاست که شما مقاله ای در مورد ادیت تصاویر بخوانید و در مورد فتوشاپ چیزی ننوشته باشند، همه ی ما ادیت تصاویر را در مرحله اول با فتوشاپ میشناسیم که با دسترسی که به کاربران خود میدهد شناخته شده است و قابلیت پیاده سازی هر نوع طراحی و ویرایش را داراست، از قابلیت های آن میتوان به اکشن ها، افکت ها، پترن ها، ابزار های بیشار برای طراحی، پلاگین های خیلی خاص و عالی در زمنیه روتوش تصاویر و . . . میتوان اشاره کرد.
5_Inkscape :
این ادیتور در دسته ادیتور های رایگان قرار میگیرد که شما در دو نسخه مک و ویندوز میتوانید آن را دانلود کرده و استفاده کنید، هدف از طراحی و ساخت این ادیتور این بوده است که کاربرن بتواند کنترل کامل بر روی تصاویر خود داشته باشد و با اضافه کردن رنگ و یا متن به حالت خاص بتوانید در کمترین زمان ممکن و بدون هزینه تمامی تصاویر خود را به بالا ترین سطح خود در زیبایی برسانید.
6_Adobe Lightroom :
زمانی که حرف از طراحی و ادیت است همه ی ما به شکل ناخواسته به یاد سری نرم افزار های ادوبی میافتیم، اگر برای شما ساخت است که برای ویرایش تصاویر خود از فتوشاپ استفاده کنید من پیشنهاد میکنم لایتروم را تست کنیدف بهتون قول میدم که از نتیجه بدست آمده شگفت زده خواهید شد، برای کار با این نرمافزار نیاز به مهارت خیلی زیادی نیست و شما با کمی آموزش دیدن و خلاقیتی که خودتان باید اضافه کنید میتوانید تصاویر خودتان را به بهترین حالت ممکن تبدیل کنید.
6_Picfull :
این ادیتور در بین کاربران به ادیتور اضطراری شناخته شده است که تنها با یک کلیک شما میتوانید از امکانات این نرم افزار استفاده کنید به راحتی هرچه تمام تر افکت مد نظر خود را از بین افکت هایی این ادیتور در خودش دارد استفاده کنید و از خروجی بدست آمده نهایت استفاده را ببرید.
خبر خوب برای همراهان همیشگی لرن دیجیتال پلاس :
البته باید بگم که راه های متعددی برای پیادی سازی این افکت وجود داره و خیلی وقت ها باید از ابزار های دیگه هم استفاده کنید و نیازمند تجربه و تخصص هستش ، برای یادگیری فتوشاپ به روش شتابنده کافیه که از لینکهای زیر که بصورت کاملا اختصاصی توسط (لرن دیجیتا پلاس) تهیه و تدوین شده است، استفاده کنید.
درباره مجتبی سبزی ایاز
تمام تلاشم رو به کار میگیرم تا پیچیده ترین آموزش ها رو به ساده ترین آموزش ها تبدیل کنم
نوشته های بیشتر از مجتبی سبزی ایازمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
خیلی خوبه اما فرض کنید ما بخایم یکی از این ادیتور ها رو انتخاب کنیم ، آموزش ندارن که ، فتوشاپ فقط هستش ، حداقل یه معرفی ویدیویی بزارید مردم سردر گم نشن ، ممنون
خیلی خوبه بهتر از این نمیشه